Uncategorized

<Tillbaka
< >

Veckans annons

oktober 23, 2021

Nu är butiken påfylld med de populära vantarna från Öjbro. (Bilderna här nedan visar ett litet urval. Fler mönster finns, men vissa tar också slut väldigt snabbt).

DERAS EGEN BESKRIVNING:

”Kvalité ligger oss varmt om hjärtat. Våra 4 lagers tumvantar är tillverkade av 100% merinoull och sedan fodrade med vindavstötande och värmebindande foder.  Våra ullvantar blir en sann vän du alltid kan ta fram mot kylan. Hållbara Merinoull tumvantar för alla. 
Svensk design med en berättande själ förankrad i vårt kulturarv – upptäck vårt sprudlande kreativa sortiment av varning varma vantar där varje mönster har sin historia. Välkommen till Öjbro Vantfabriks magiska mönstervärld.”

På Duvan hittar du en rad olika mönster, och vi har i regel två storlekar som passar både små och stora händer. Du måste prova för att förstå det fantastiska med dessa vantar. Aldrig mer kalla händer!!

Eftersom vi älskar mönstren så har vi kompletterat sortimentet med fina produkter för fötterna också. Och det senaste tillskottet är de underbara ullplädarna.

Kom ihåg att vi har begränsat antal av alla produkter. Så det vi visar upp här på hemsidan och i andra sociala media är en ögonblicksbild; tillgången varierar…. Vissa saker tar slut snabbt. Ibland kan vi fylla på, ibland inte och ibland kommer nya mönster.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *