Service & engagemang – Kläder Dalarna

Duvan

är en modebutik i Hedemora som startade 1998. Tack vare noga utvalt sortimentet och hög servicenivå är butiken välbesökt av kunder från när och fjärran. På Duvan arbetar ägaren Anette och medarbetarna Kattis, Karin, Maria, Kerstin, Carina, Marianne och Pia.

Vår personliga service,

utgår alltid från dina egna önskemål,  men vi älskar också när vi får förtroendet att komma med våra egna förslag och tips på hur du kan förändra eller förstärka din stil. Vi är ju experter på vårt unika sortiment, vi kan plaggens egenskaper och passform och har därför möjlighet att presentera go’bitar som du själv inte hittar och kombinationsmöjligheter du inte tänkt på.

Engagemang och aktivitet,

är viktigt för oss. Vi jobbar med modevisningar och andra aktiviteter. Vi har förstås en kundklubb som ger våra stammisar förmåner. Vi kan erbjuda ”privat shopping” för dig som vill handla helt på egen hand med någon av oss, kontakta oss i butiken om du vil ha en sådan lösning. Självklart vill vårt team dela med sig av sitt roliga jobb genom att synas på FACEBOOK och INSTAGRAM.

Vårt ”serviceteam” – läs mer..

Läs om oss som arbetar på Duvan, klicka här!

Besök butiken!

Måndag–Fredag 10–18 & Lördag 10–14.

För att kontakta oss, klicka här!

Kläder Dalarna – För dig som söker damkläder: