Uncategorized

<Tillbaka
< >

Vad tiden går!

december 30, 2017

För 20 år sedan gjorde jag en riktig chansning. Jag sa upp mig från mitt jobb inom mediabranschen och öppnade Duvan. Många tvivlade på satsningen – butik i lilla Hedemora, det kan väl aldrig fungera?! Jag vet att jag tänkte ”går det så går det – jag kan förhoppningsvis klara några år medan jag funderar på vad jag ska bli när jag blir stor”!

De tio första åren gick i raketfart, och tio till har nyss visslat förbi. Det har varit fantastiska år med många härliga möten i en väldigt speciell branch. Arbetskamrater, kunder, säljare, butikskollegor och leverantörer – vilka personligheter jag fått lära känna. Många har blivit vänner för livet. Och vad mycket man varit med om – lärorikt, spännande, jobbigt, roligt, stressigt, knasigt och ibland en del tragiskt – tänk om man skrivit en bok!!

Jag har upplevt goda år såväl som svajigare tider, men har tack och lov varit bortskämd med en väldigt trogen kundkrets och superduktiga medarbetare som gett allt för Duvan. Det gäller att ha ett bra team och jobba otroligt aktivt på många plan för att butiken ska vara intressant.

Hur som helst… 20 framgångsrika år – det måste ju uppmärksammas, eller hur? Självaste födelsedag infaller 20 mars, men jag hoppas ni vill fira med oss hela 2018.

//Anette och Team Duvan

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *