Uncategorized

<Tillbaka
< >

Till dig, kära kund!

april 16, 2020

Små enskilda klädbutiker som Duvan blir allt färre i landet. Förändrade köpbeteenden, näthandel, priskonkurrens från stora kedjor etc är väl /de mest uppenbara orsakerna, men det finns förstås många flera.
Orsakerna är också många till att min butik Duvan kunnat leva i 22 år och även kämpat sig till en position som en av regionens mest välbesökta modebutiker… Till exempel:

  • Vår satsning på maximal servicegrad och stort engagemang i kunden
  • Vår höga personaltäthet
  • Vårt handplockade breda sortiment
  • Våra aktiviteter, både lokalt i Hedemora och i en större region
  • Vår närvaro i sociala medier

    Underbart nog så finns det fortfarande kunder som uppskattar ovanstående och som fortsätter välja små butiker. Och jag är så tacksam att du och många av dem hittat just till Duvan.

I och med Coronapandemins utbrott har allt förändrats (om inte över en natt, så väldigt väldigt fort). Nu står hela världen plötsligt i en helt ny overklig situation. De dagliga rapporterna om virusets framfart, sjukdom, lidande och död har plötsligt blivit allas vardag. På bara några veckor!
Ingen har väl undgått att massor av företag också bokstavligen kämpar för sina liv. Det gör även Duvan. När försäljningen plötsligt sjunker med 75% får man inte längre ihop till sina kostnader. Om den nuvarande förlamningen inte kvarstår alltför länge tror jag på att vi kommer att ta oss levande igenom. Tillsammans med min fantastiska personal, tillsammans med dig och andra engagerade kunder och tillsammans med andra kämpande företagarkollegor tänker jag göra allt för att Duvan ska finnas kvar för dig!

Många åtgärder är vidtagna för att klara oss igenom ”stålbadet”. Bla så kommer vi att tillfälligt minska öppettiderna något och det blir inte lika tätt bemannat som du är van vid.

Öppettider fr.o.m. 20 april:
Måndag – fredag 11-18, lördag 10-14

Somliga dagar kommer vi att behöva stänga för lunch. Håll utkik på FB eller ring butiken för att kolla vad som gäller just den dagen du tänker besöka oss.

Tack för ditt stöd

Det finns många sätt du kan stötta oss på. Genom att handla förstås, men även små viktiga saker som inte kostar ett öre och inte heller kräver besök i butiken. Då tänker jag framförallt på att du rekommenderar oss till dina vänner, att du engagerar dig aktivt i våra inlägg och bilder på Facebook och instagram. Dvs dela, gilla, tagga och rekommendera. Små handlingar som betyder mycket, det hjälper oss att nå ut till fler – och det kan ju även resultera i köp!

Alla köp – små eller stora- har betydelse!
Hör av dig om du vill köpa något men inte kan besöka butiken som vanligt. Vi hittar en lösning.
– Vi kan fota och skicka bilder till dig.
– Du kan hämta vid dörren och betala med swish.
– Du kan boka helt egen tid utanför våra öppettider.
– Vi kan i vissa fall skicka varor.

Köp ett presentkort!
Till dig själv eller som en gåva. Vi fixar självklart inslaget paket. Det går bra att beställa ”på distans” och betala med swish. Kan du inte hämta vid butiken så kan vi skicka.

Stor kram till dig kära kund i dessa omvälvande tider!

Anette

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *