Uncategorized

<Tillbaka
< >

Ny treminuters visning

mars 31, 2020

Vi SAKNAR dig!!! Vi längtar MYCKET efter att få visa våra fina vårkläder för dig. När vi nu inte kan ha några modevisningar och andra sammankomster så knåpar vi ihop lite bildmaterial och videosekvenser som vi hoppas ska roa och inspirera! Dagens lilla ”Treminutare” innehåller dessutom en tävling.

Har du de minsta symtom på sjukdom eller har nyligen träffat någon som är sjuk, ska du naturligtvis stanna hemma och ta hand om dig! För din egen och andras skull. Men är du kry och dessutom lite köpsugen är det NU du ska komma! Tänk på att ditt köp hos oss – stort eller litet – nu är viktigare än någonsin! Vi finns här för dig – än så länge med våra vanliga öppettider, vardagar 10-18 och lördagar 10-14. Vi är självklart noga med hygien, håller avstånd till varandra och följer alla andra rekommendationer.

Vi är som alltid flexibla och lösningsorienterade. Om du t.ex. vill handla något men stanna utanför på gatan, så löser vi det. Om du tillhör en riskgrupp och vill komma till butiken utan att möta andra kunder, så löser vi det. Hör av dig så pratar vi ihop oss. Butikens telefon 0225-15700.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *