Kom och fira våra 25 år, onsdag 29 mars kl 18-21 i Hedemora Folkets Park! Utöver det späckade programmet (som du finner nedan, med cirkatider) så lottar vi ut många häftiga grejer under kvällen och delar ut goodiebags till alla!

Biljettsläpp
Ons 22/2 kl 10.00

Du kan skaffa biljett på TVÅ sätt:
Köp på Duvan betala med kort, swish eller kontanter.
Eller ring 0225 15700 och köp betala med swish.
OBS! Vi har ingen möjlighet att ta emot bokningar via mail, sms eller sociala medier.

Biljettpris 350 kr.
Läs nedan vad som ingår!

18.00 Välkomstmingel
Vi bjuder dig på ett glas bubbel (välj mellan Cava alt alkoholfritt) och tre läckra snittar. Sedan kan du mingla med övriga gäster, titta på vår utställning ”Duvan 25 år”, delta i tipspromenad med fina vinster, träffa vår gäst Sofia Ståhl, köpa hennes rykande färska bok och få den signerad. Vill du ha påfyllning i glaset så finns under kvällen en bar där du kan köpa dryck både med och utan alkohol.


18.30 Modevisning 1
Flera generationer visar årets vårmode från butikerna Duvan, Krusidull och Hälsokraft.

19.00 Föreläsning Sofia Ståhl
I föreläsningen ”201 Hälsohacks – så mår vi bra på riktigt” tar hälsoinspiratören Sofia med oss på en resa i välmående. Hur uppnår man det? Varför hamnar man så ofta i en känsla av misslyckande när man försöker må bättre? Med humor och värme guidar Sofia oss genom de vanligaste fällorna, identifierar prestationen vi alla kämpar med och hjälper oss förstå hur vi kan göra för att må bra på riktigt.

”Hälsa och välmående handlar om att möta sig själv med omtanke, där man är och utifrån de förutsättningar som råder” säger Sofia. Hon utlovar konkreta verktyg, mängder av inspiration och en nyanserad bild av vad hälsa, träning och mat egentligen handlar om. Välkommen på en föreläsning som gör skillnad på riktigt!


20.00 Modevisning 2
Duvans stora vårmodevisning med massor av tips inför våren och sommaren 2023.