Personal

Anette

Butikens ägare och grundare som till stor del arbetar i kulisserna med inköp, marknadsföring och företagets utveckling. Jobbar gärna med tjejkvällar, Personlig shopping och modevisningar. Fritiden läggs på körsång, husrenovering och familjens eventföretag Husbykapellet.

Christina

Driven, omtänksam och otroligt kreativ.  Ser möjligheter i allt, inte minst gällande dekor, skyltning och exponering.  Full av energi inspirerar hon kunderna och får alla att känna sig utvalda. Sjunger i kör och älskar träning – allt från Zumba till spinning.

Åsa

Ambitiös och kompetent med många bollar i luften. Trygg och glad har hon kundernas bästa i fokus och möter alla med ett leende på läpparna. Gympaledare, tonårsmamma och administratör på mannens företag. Sång o musik ligger hjärtat nära.

Kattis

Vårt teams senaste och mycket välkomna tillskott som alltid har nära till skratt. Med en bakgrund som frisör, mode- och kosmetiksäljare är hon en servicepärla med bred kunskap om stil, färg och form. Sjunger i kör och älskar att spela sällskapsspel.

Marianne

Hästtjej med många färdigheter som har sin huvudsyssla på en förskola, men som nästan varje lördag och en hel del andra tillfällen förstärker vårt team i butiken på ett mycket proffsigt sätt. En fantastisk tillgång för oss och våra kunder. Hon är en riktigt vass musikant också…

Maria

Vår omsorgsfulla administratör och resurs på många plan med gedigen erfarenhet från olika servicebranscher och eget företagande. Delar sitt engagemang mellan oss och sin mans reklambyrå. Älskar sång, musik och friluftsliv och tillbringar mycket av fritiden i stugan i Gesunda.

Senast inkommet i butiken!

NOVEMBER

Klubberbjudande
Viscosesjal 100 kr
(Ordinarie 249 kr)